Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    A délutáni Hearthstone közösség témáról eszembe jutott egy-két "jó" sztori.

    Pár hete gondoltam kipróbálom magam online versenyeken, neveztem is párra. Első 128-as versenyem 2. ellenfele az első meccsen egy full-face pirate warrior-al, tökéletes húzással megvert, úgy hogy csak arcba sebzett. Gondoltam ez van, talán következő meccsen én leszek szerencsés. Hogyne! Ellenfelem 9. körben egy ki coin-olt Yogg-al, kb. 3-4 (!!!) spell-ből ellopta a Ragnaros-om, és divine shield-et tett rá. A divine shield-el együtt már nem tudtam megoldani, kikaptam megint. De nem is ez az érdekes, ezek csak szokásos HS dolgok. A szomorú az volt, hogy miután az ellenfelem győzött, rámirt hogy milyen szar vagyok, mehetek a francba a rák pakliaimmal. Mondta a full-face pirate warrior-t, és Yogg-ot játszó zseniális játékos, úgy hogy én korábban csak sok szerencsét kívántam neki. Következő 3 meccset elvesztette, az első az volt hogy természetesen rögtön képeket kért a győzelmekről, a biztonság kedvéért 5 másodpercenként ismételgetve. Miután feltöltöttem őket, még egyszer elküldött ide-oda és természetesen törölt. Szomorú hogy sokan még nyerni sem tudnak méltósággal, veszíteni meg kb. esélytelen.

    Ugyan ezen a kupán történt az is (játszottam kb. 4-at, úgyhogy nem volt sok :D), hogy az egyik ellenfelem véletlenül rossz hősre kattintott, ami nem volt benne a nevezett 3-ban. A szabályok szerint ilyenkor automatikusan enyém a meccs ha akarom, mert így ugye potenciálisan trükközni lehet. Mondtam neki hogy nyugodtan kezdjük újra, nem így akarok nyerni.
    Következő ellenfelem ellen én voltam aki mellékattintott, még mielőtt egyáltalán ráeszméltem volna, ő már kb. 1 másodperc után írta a chat-be hogy: DISQUALIFIED! Mondtam neki hogy azért nem úgy van az, max. azt az 1 meccset kaphatja meg ha akarja, a többit attól még le kell játszani, ha akarja hívjon mod-ot. Persze hívott is, megkapta az első meccset, aztán 3-2-re kikapott.

    Hihetetlen a játékosok nagy részében milyen mérhetetlen rosszindulat és ideg van, mindenre rögtön ugranak, rögtön kibasznának veled, te lehetsz jóindulatú, veled nem lesznek azok. Mentálisan nagyon fárasztó ilyen közegben játszani, aki "komolyan" akarna játszani ezzel a játékkal, az azért gondolkozzon el előtte, mert minden lesz, csak nem szórakoztató.

Új hozzászólás Aktív témák