Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Aki szereti a Reno Mage paklikat, annak csak ajánlani tudom a következőt.
    Saját kreálmány, de a netdeckek is ugyan ezt hozzák 1-2 lap eltéréssel.
    Először Curator miatt raktam be Corrupted Seer-t, de ha nem Curatorból húzom 90%-ban lassúnak bizonyul és nagyon tolja felfelé a curve-öt.

    Egyszerűen fun vele játszani és Medivh iszonyatosan OP tud lenni late game elejében. Nekem 8 manán kijött a Concede Shaman ellen. Kénytelenek letradelni, mivel a Body maga sem kicsi és a staff képessége meg egyenesen Kreygasm...
    Turn 9-ben tolhatsz mellé Flamestrike + pinget. De említhetnék simán Firelands portalt, Cabalist Tome-ot, vagy Blizzardot.

    Antit direkt nem játszok Reno deckben, mert 90%-ban early-ben eldobálom a kis spelleket, a végére meg marad rá jó esetben 1, de max 2 spell. Inkább Medivh-et játszom, szerintem sokkal egyszerűbb Value-t kinyerni belőle.

    Kicsit más: A Heroic utolsó harca / harcai sem voltak nehezek. Melóban telóról főleg, hogy folyton zavartak nem ment, de csak a missplayek miatt. Itthon lazán elsőre elvertem Anyfin palával. Még jó, hogy kikerült a Murkeye a standard-ről, mert különben az így sem gyenge pakli egyenesen Broken lenne. Mind midrange, mind Control ellen. Egyedül a szuper aggro veri el, de az meg ugye elég sok minden ellen jó.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák