Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    tegnap nem volt időm írni a heroic chessgame témában:

    meglett, kb. 20. próbálkozásra, persze az első 5 alkalommal kb. közöm nem volt hozzá, amíg el nem kezdtem gondolkodni, hogy akkor most hogy is kellene, viszont ettől függetlenül én továbbra is azt mondom, hogy túlságosan unfair lett. az utolsó 10 alkalommal vagy azért buktam el, mert nem jött föl második körig 3 pawn, vagy a harmadik körben nem tudtam semmit csinálni, mert a bishop értelmetlen volt, bástyát pedig nem húztam, vagy elfogyott a paklim. végül feljött zsinórban a két ló, egy bishoppal visszagyógyítgattam őket és így sikerült
    igazából az a bajom vele, mint a heroic mine karttal is volt, hogy egy csomó esetben hiába játszol jól, egyrészt neked is jól kell húznod az első 4 körben, az ellenfélnek meg nem. és akkor még mindig ott van a hero powerje, ami ugye bevallottan csalás, körbe lehet játszani egy bizonyos mértékig, de túl sokszor van, hogy tehetetlen az ember.
    üdvözlöm az ötletet, hogy legyenek hasonló taktikus csaták a kalandokban, mert egy üdítő változatosság a többihez képest, és jó, hogy gondolkodni, számolni kell benne, de ezt szerintem túltolták kissé, leginkább azzal, hogy az ellenfél kétszer annyi lapból játszik, mint te. a hero powert még lehetne ellensúlyozni megfelelő mértékű erőforrással, de az egyszerűen nem áll rendelkezésre. én személy szerint nem hiszem, hogy akár csak egyszer is újra fogom ezt játszani.

    amúgy a Blizzard nem nézi, hogy ki vette már meg a Kara első szárnyát? az összes lehetséges fórumon tolják, hogy elérhető, már kezd kicsit idegesítővé válni.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák