Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuha

    aktív tag

    Sziasztok!
    Amazonon Prime day van, és megint van 2500 amazon coin 5 euroért. Ebből lehet venni egy 15-ös HS pakkot + 2 + 2 pakkot = 19pakk. Accountonként 1x használható fel akód. Ma 24.00-ig tart az akció.
    [link]
    Androidos tablet, teló, vagy kindle tablet kell az egészhez, mással asszem nem megy.
    Teendők: Linkre katt, kaufen, majd amazon.de-n való regisztáció után (nem jó az amazon.com-os reg!) bankkártya adatok megad, kamu NÉMET számlázási címet megad, fizet. 25 euro -18 euro = 5eurot fizetsz. 2500 Amazon coin megkap.
    Ezután le kell törölni az androidos telóról/tabletről a Hearthstonet, mert csak az amazon underground appban feltelepített HS verzió lesz jó.
    majd: telón/tableten megnyitod ezt az oldalt: [link] , letöltöd az underground appot, belépsz ott az accountoddal Germany-t választva. Az appban látnod kell hogy van 2500 amazon coinod (egy ideig töltöget az app és érdemes benne kattintgatni míg egyáltalán a HS alkalmazást is látja,meg a coinokat is). Megkeresed a HS-t az amazon underground appban, letöltöd ott, telepíted, megnyitod, és mikor megpróbálsz venni mondjuk 15 HS paklit, akkor kiválaszthatod hogy coinnal fizetsz.

    Ennyi röviden, én már csináltam 2 amazon accountot és vettem 38 paklit össz 10 euróért, de a 3. amazon accountnál már nem engedte használni a bankáártyámat, úgyhogy 2 accountot lehet kb regelni 1 kártyával. Utána sztem gyanús lesz neki és bankkártya off. :) Ez utóbbit abból lehet látni, hogy 5 euró helyett 0 eurót fizetsz és kapsz egy emailt hogy gyanús vagy és légyszi küldd el nekik emailben a banki kivonataidat és sztornózták a rendelésed..

    Szerk: NEM kell hozzá Amazon prime hozzáférés, azt csak külön reklámozzák mellette.
    Egyébként 30 napos amazon prime van ingyen, úgyhogy aki egyéb prime cuccokat venne, az nyugodtan kipróbálhatja a prime-ot, majd utána ingyen lemondhatja a prime hozzáférését (30 nap után fizetős, 50 eur/év).
    Szerk2: redditen: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák