Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gmx9

    aktív tag

    válasz ThySoul #52991 üzenetére

    Tudni kell gazdálkodni a dusttal, ha hosszútávra tervezel. Szokták páran mondani, hogy craftold le amit akarsz, és játssz azzal a deckkel, hisz ez a játék lényege. Ez lenne, ha végtelen erőforrásod lenne, szóval emiatt nem érdemes, mert elszórsz rá adott dust mennyiséget és 1 hónap múlva már alig játssza valaki, meg 90%-ban agyonvernek, mert megvan rá a counter - kezdőknek, dustot nem tudni használóknak ez nem jó tanács. (Grommash amúgy nem szar, én dragon wariba is beraktam és simán befért).

    Nyitásokban a legtöbben szerencsétlenek vagyunk, ilyen a rendszer. Írtam pár hete; nem számoltam pontosan, de 30-40 pakli körül nyitottam az elmúlt hónapokban, abból 4 hungry crab jött 2 hónap alatt, 0 legendary (legutóbb legalább jött brawlból, igaz gyenge).

    Élvezd a játékot, az a lényeg. Semmiképp ne a rankért játssz, amúgy sincs semmi értelme. Legend van vagy nem legend, elakarod-e érni vagy nem, ennyi a kérdés. Ha igen, akkor sokat kell játszani és próbálni fejlődni, ha nem, akkor meg mindegy hol végzel, az az arany epic úgyse vált meg. Én Antonidas és yogg nélkül elvagyok a tempo deckemmel, beraktam mást helyette, utóbbit meg akkor se játszanám, ha meglenne. Lehet variálni a deckeket nyugodtan, nyilván újak felfedezésére minimális az esélyünk, de legalább jobban esik, ha azokkal nyersz, amiket te raktál be.

    - Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

Új hozzászólás Aktív témák