Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    Az elmúlt pár napban én is C'thun warriorral nyomtam ;] , Emperoros: brann - > doomcalleres verzióval, hogy countereljem a többi warrior. Most rank 8-on vagyok.

    Kis érdekességként statok, hogy mennyire op vagy sem:

    Shaman és lock ellen semmiképpen se mondanám favorednek, szépen látszik, hogy miből élek, a többi warriorból. Azok közül is főleg a mirrorokból. Kicsit lehet még antiagrobbra techelni, ha kiveszi az ember a doomcallert és emperort, de akkor rögtön esélytelenebb az ember a mirrorban. Aggro ellen, a sima CW egyszerűen jobb mint a C'thun warrior. Semmi op nincs a deckkben, van ami ellen ez a jobb, van ami ellen a CW, szokásos kő papír olló effektus. Ugyanilyen winrattel közlekedtem előző szezonban midrange shamannal, meg midrange hunterrel is, akkor azok is OP-k, ha meg már lassan minden op, akkor lehet, hogy semmi sem az? :U
    Ráadásul az is árnyalja a winratet, hogy sokan tök fogalmatlanok, hogy is kell játszani a control matchupokat. Nem egy mirrorom volt, ahol az ellenfélnek gőze sem volt, hogy kell control vs controlt játszani és simán eldobta a meccset totál rossz playekkel, ezek meg nem a deck erényei, hanem szimplán az nyert aki jobban játszott.

    Itt inkább arról van szó, hogy mi ellen miért rossz érzés játszani. Aggro ha bedarál az szar érzés, ha controlon nem tudsz fogást találni, mert mindig ott a heal/armor, meg boardclear amikor kell, akkor az is rossz érzés, ha miracle rugó rátolj a concealt a cold bloodos vakcokra és két kör alatt bedarál az is rossz érzés. De ettől még egyik sem lesz op. Most épp sok control deck van szóval az fáj a legjobban úgylátszik mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák