Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Felnéztem Forsen streamre, nem tudom hogy ezt a szemetet, hogy lehet 2 percnél tovább nézni / hallgatni. A cancer zenétől agyárokot kapok, illetve a chat is mire való ? Gyakorlatilag csak a spam megy, mi értelme van oda bármit beírni ? Mármint komolyan, mi a francért írnak emberek oda, ha nem a kommunikáció a cél, hanem csak az, hogy pörögjön a chat ?!

    Lehet én vagyok már ehhez idős, de nekem ez már sok, szerintem még ekkora szemét nincs az interneten. Pedig Forsennel magával nem lenne bajom, mert jót lehet rajta röhögni, meg a NeverLucky BabyRage-en, de a chat és a cancer zene teljesen tönkreteszi az élményt.

    Sokan őt és Belezőt tekintik példaképnek és nem egy magyar streamert tudnék mondani, akik már az ő szavajárásukat használja, valamint nonstop tolja a cancer zenét... Ilyenkor kérdem magamtól, hogy hogy lehet ennyire elb.szott a mostani fiatal generáció. És a vicc csak az, hogy még énis csak 22 éves vagyok, de már rosszul vagyok azoktól, akik 2-8 évvel vannak alattam... :U

    Szerk.: Most legalább nem a rage megy, kicsit pihentetem a játékot, mert teljesen kiégetett mostanában, még a rank 15-höz sincs türelmem. Jobban félek a verségtől, mintsem élvezzem a játékot, ami nem egészséges.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák