Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz pachito #48271 üzenetére

    Most számolgattam én is. És az a helyzet, hogy ha csak az Epic- Legend lapokat nézem amiket szeretnék megszerezni akkor kb. 10k Dust lesz szükséges. Ez már most is majdnem megvan, mert 7,5k van ha a fölös golden lapokat is töröm.

    A Rare és Common lapokkal nem számolok, mert 150 körüli pack-ból meglesz mind, legalábbis a TGT-nél ez volt a helyzet. A további nyitásoknál mondjuk szerencse sem árt, de ha nem csak szemét legendeket nyitok, akkor szerintem 150 pack BŐVEN elég lesz. Kíváncsi vagyok a mardék pár legendre mit találtak ki.

    (#48272) DaveNo1

    Most frissítették Reddit-et, tehát lehet, hogy 2. Viszont így, hogy mondod igazad van, a többi tényleg Retek kategória. De legalább az eddig kiadott Class Legendek kivétel nélkül jók. Nekem a Priest kicsit kilóg a sorból, mert szerintem Win more kategória, de a többit simán el tudom képzelni competetive környezetben.

    Ja, amúgy a Warlock-al eddig rendesen kib.sztak az elmúlt két 2 kiegben. TGT -ben 0 jó legend és epic lapot kapott. Az eddigi 2 Epic és 1 Rare lapja is biztosan játszhatatlan kategória... :U

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák