Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Rayner #4765 üzenetére

    no akkor erre, es az elozo nekem celzott hozzaszolasra.

    -nem hisztizek, csak annyit irtam, hogy ez igy egy application game, mint az angrybirds kb. (amit szinten Te is irsz ebben a kommentedben), de ahhoz, hogy kitoljak a jatek idotartalmat, ahhoz meg majd tobbet kell a vegleges jatekba rakniuk, mert ez igy keves hozza. A Blizztol eddig pedig nem 5perces jatekokat kapott/vart az ember (meg a lost vikings, es a blackthorne is sok-sok ora jatekidovel birt) Andrish mennyi jatekidod van a dio3-ban :DDD ? en a nehany 5-600orammal sehol nem vagyok.

    -[ingyenes jatek? -mivan? ingyenes lesz a jatek? nekem ez uj info. Az, hogy a beta ingyenes, az nem csak a mi erdekeinket szolgaljak, hidd el nem a ket szep szemunkert van beta

    amit "hisztinek" veltel (feltetelezem), a sc2 Vs heartstone osszehasonlitasabol adodhatott, vagy nem tudom. S ezer bocsanat :R , hogy nem ajnarozom a jatekot a topicban (es ravilagitok, hogy mas blizz jatekban, sc2, dio3 olyan semmibe nem kerulo dolgok adnak az elmenyhez, amit itt is megcsinalhatnak, es remelem meg is fognak, mert igen ez egy ingyenes beta megcsak). es igen jatszok vele rendszeresen, es igen a jatekidom legalabb fele okoskutyun van (encore tabletten, aminek valasztasanal dontes volt ez a jatek :K ) ill. a starcraft tartalmat ehhez hasonlitani nonszensz.

    (#4771) ollie -amen :

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák