Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz tomazin #46200 üzenetére

    Most már én sem töröm őket, de az elején amikor arról volt szól, hogy megtartom-e a szemetet, vagy csinálok 1 használható decket, egyértelműen az utóbbi felére billent a mérleg. Jelenleg is van Mogor, Troggzor, Skycap, ezeket is törni fogom, ha valami nagyon durvához kell a dust (mondjuk ez erősen valószinűtlen. Mivel most is csak a dustom halmozódik ezért az arany lapokat is megtartom, mert nekem tetszenek, de nekem eddig az erősen szemét kategória jutott. 2 Golden legendem Eadric és Gruul, előbbi még megvan, mert csak 1 van belőle és talán még használható is lehet. Utóbbi mindig is szemét marad.

    A legendek is ilyenek, hogy van ahol szívfájdalommal szabadultam meg tőle, pl. DW, de az ilyen Millhouse - Pagle szutykokat szemrebbenés nélkül darálnám meg, mert ha csak a card text nem változik soha nem lesz belőlük jó lap.

    Szerk.: Kíváncsi leszek a programozásra a Standard alatt, hogy mennyire fogják tudni megoldani, hogy a régi kiegek lapjai le kerüljenek be a random lapok közé. Pl. Nefarian Burgle esetén, símán kinézem a Blizzből, hogy véletlen maradnak bent GVG / Naxx lapok.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák