Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Szezon kezdet számomra nem volt rossz, tegnap druiddal nem ment annyira jól 3-3 lett a vége. Mondjuk az Darnassus-t kivettem, mert konkrétan fos lap lett mostanra és bekerült helyette a kék pimpó gyár. Úgy már nem volt rossz, de kb. minden a tempo-ról szól. Ha az elején nem jön wrath, innervate / wg akkor kb. bukó a meccsem.

    Most ma Tempo mage-et toltam, mert volt egy 60-as mage questem. Egész jól ment vele, 5-2, ráadásul az egyik bukó meccsemen csak 1 Fireball hiányzott a patron ellen a win-hez, de nemjött a topdick. Aztán jött az armorsmith + patron kör szóval concede azonnal. De nem sírok, mert ugyanazon a meccsen dobott a portal alakirt. A többi meccs viszonylag könnyű volt, elvertem két nehéz matchup-ot a CW-t és a Freeze Mage-et. Előbbi úgy kezdett, hogy spam-elte az I will Crush you-t, de a T3 Water elly után lefagyott a mosoly az arcáról. Nagyon durva, hogy ez az 1 lap lehozza a CW meccsek felét.

    Freeze ellen mondjuk mákom volt, hogy a scienetist nem a mirrort húzta be, így a Doomsayer nemcsinált sok mindent. Ott is kaptam egy 5/5-ös Warrior Mech-et a portalból. Szóval elég jó volt, mert volt rá később effigy is a Flamestrike utánra. A kegyelemdöfést Ragnaros vitte be, mert procolta a blokkot és a counterspellem miatt már nem tudott húzni az uccsó körében.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák