Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz Tyler Durden #45579 üzenetére

    Az szerintem bármelyik deckről elmondható, hogyha jön a lap, akkor megrektál.
    Face huntert bármivel vagyok (secretpala, kombódruid és tempomage van összerakva és begyakorolva valamilyen szinten) az esetek nagyrészében megverem, ez sztem pláne igaz reno deckre, cw-re, hogy lealázza, so nem tudom mennyire top tier.
    Druid: Ha nem jön fel a kombó, akkor ált. rekt. Ha jön, de kirak valami szép kis tauntot, de nincs silence rekt, ha tempoban előtted van rekt, mert be kell áldozni valamit a kombóból, hogy ne öljön meg. A fenti 3deck közül ezzel a legrosszabb a winratem érzésre.
    A jelenleg legjobban utált pala: Lehet, hogy minden slotra van tuti, de nagyon ritka az az eset, amikor tényleg jól összeáll (mondjuk azt nem tagadom akkor semmi esélye nincs az ellennek). Illetve mire jön a doktori időszak (t6-7-8) és nincs a kezedben 2 belőlük (vagy ha 1 akkor d7,8 legyen), akkor ált. rekt van, mert egy dr6-ot (mivel tudják mi fog történni) le szoktak tudni kezelni.
    Illetve engem pl. a r5ben csak a 400dust motivál, de inspire palával, meg reno lockkal annyira nem halad az ember (ezekkel szeretek amúgy játszani)

    A magasabb rankos misplayek: Lehet tényleg a deck vitte fel (mert van ilyen, mert a bot is feljutott vele), de az is lehet, hogy nem kéne játszania, mert fáradt, szakadozik a játéka és sietnie kell, kiborította a sört a gépre, stb.

    fects, whitezo:
    ha egy faék pakli op
    igen, ezt aláírom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák