Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepe79

    addikt

    válasz saen #43248 üzenetére

    Én két kaszttal játszom, Hunter-el és Paladinnal. A Hunter-t én is kezdem megszeretni, az alap beast-es basic hunter deck-et kicsi felturbóztam az 1/1-es zöld pókkal, meg a deathrattle-ös pókkal, meg az 1/2-es taunt+devine shield-es mech-el, meg van benne egy csomó beast, aztán az a lap, ami +2/+2 mellett még taunt-ot is ad egy beast-nek, + azok a lapok, amik beast kirakása mellett/után vagy új lapot adnak, vagy tolják felfelé egy már lerakott beast-nek a HP-ját / attack-jét, meg a végén ott van még a highman hyena meg ilyenek. Emellett a nyíllal jól át lehet lőni az ellen Hero-ja felé mindenféle tauntot és minden mást is ignorálva, úgyhogy nekem tetszik, és nyerni is tudok vele.

    A pala a másik nagy kedvenc, ma reggel összedobtam saját kútfőből a T10-es enifin can happen murloc pala deck-et (nem a legjobb, mert hiányoznak lapjaim, csak próbálkozom), és eljutottam vele a turn 10-ig, le is szummonált egy csomó meghalt murloc-ot, csak ott már nagyon kevés HP-m volt a Shaman ellen, és szétszedett, ha akkor nincs lent tauntja, és nem arra megy el az enifin-ből 2-3 murloc, hogy azt leverjem, akkor máshogy is alakulhatott volna.

    Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

Új hozzászólás Aktív témák