Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Összeraktam 1 Rafaam warriort (ami igazából 1 kissé moddolt CW), kíváncsi vagyok, de szerintem sokkal jobb lap, mint Ysera.

    Kipróbáltam belerakni Elise-t, de egyszerűen sz.r lapnak tartom, mert rögtön az első meccsemen az utolsó lap volt a monkey és mondanom sem kell, hogy nem csak tökéletes legendeket adhat kézbe. Ha netán az ellenfél Priest akkor röhögve fogja eltolni a dögökre a lightbomb-ot.
    Ezek mellett 4. körben hatalmas tempo veszteség, end Game-ben pedig nem lesz idő ilyenekkel foglalkozni. Arról nem is beszélve, hogy fatigure war-ban nem biztos, hogy ki fogom tolni a map-et, mert húzok vele 1 lapot. Oké, hogy elvileg nem lap veszteség, mert Elise 1 lap és 2 lapot kever a pakliba, tehát végül +1 -re jösz ki, de az end game-ben ahol Gromot megtartod kézben, esetleg Reno-t nem hiszem hogy ezzel éri majd meg bohóckodni.

    És akkor Rafaam:
    Lehet rá mondani, hogy BGH target, de 1 pakli sem futtat 2-t, ebben a deckben pedig 5 célpont is lehet amik potenciálian hamarabb meghalnak általa. Ysera is átlag az első körében meghal, ha pedig sz.r lapot ad kézbe (sisterek sorban, esetleg dream, üres board mellé). akkor csak nézel mint rozi a moziban. Ysera a 4-es attackja miatt a priestnek lehet egy rémálom, de simán el is tudja lopni cabal + shrink kombóval, ami viszont nagy szopás lehet (bár nem gyakori). Ettől eltekintve statban a nagyobb attack miatt valóban jobb és a lightbomb nem oldja meg könnyen.
    Rafaam esetében ha a +10/+10-et választod gyakorlatilag egy slime is lehet halálos fegyver ha fent hagyják.

    Arról nem is beszélve, hogy lélektani hatása is van, mert Rafaam után az ellenfél jó eséllyel minden minionodat tradelni fogja a +10-es spell miatt. Aztán a végén még a random dmg-s is jó lehet, a zombik pedig AOE hiányában rektelni fognak mindenkit.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák