Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sordoran

  addikt

  válasz BoneDragon #4282 üzenetére

  Én is szenvedtem egy idő után a napikkal néha, de meglepően jó féle basic deck-eket lehet összerakni amikkel elég könnyen ment nekem utána már. A pala és a pap basic pl. nagyon adja, a rugó és a dudu viszont annyira nem jött be. Shaman is tűrhető, pl. sok kis olcsó minionnal, és aztán a végén bloodlust. Illetve most egy mage decket csináltam, lassan én is átlátom mi kell bele egy jó pakliba.
  Se legendarym nincs, és epicből is hébe-hóba ez az. Napi questeket megcsinálom, volt 2 arénám és ennyi, amíg nincsenek értelmes lapjaim nem játszom csak napi 1-2 órát, mégis van sikerélményem és élvezem is.

  RR3-hoz képest amúgy ez olcsó is, ha vennék paklit. Ott aranyat lehet venni pénzért amit nagyon korlátozottan ad a játék, de egy idő után nagyon nehéz, néha lehetetlen anélkül, hogy költenénk aranyat tovább haladni. Csak hogy 1000 arany, ami két drágább autó ára 27 EZER(!!!!) forint.

  (#4283) Tyler Durden: Nekem fel se adott ma napit, és egyszer volt, hogy mikor váltottam volna eltűnt. Ellenben már tucatnyi alkalommal volt, hogy 40 goldosból csináltam 60ast vagy akár 100ast, szóval megéri.

  [ Szerkesztve ]

  Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés