Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz DaveNo1 #41600 üzenetére

    Plusz a már kitárgyalt tempo meta, azaz ha jó curve-on húzol, akkor néhány deck verhetetlenül erős lapokat tud kirakni, nincs az a removal sorozat, amivel megfogod pl a Minibot, Muster, Shredder, Loatheb, Dr 6-7-8 sort. (Mostanában toltam 30-40 meccset palával, és a fenti eset azért ritka, de a 7-ből 3-5 lény lazán jön curve-re, és általában ez már bőven elég a győzelemhez.)

    Olyan spellek kellenének, amik érnek valamit azok ellen a minionok ellen is valamit, amik a testükön kívül csinálnak mást is, mert hiába szeded le 1-2 manából a Scinetistet, ha felrak cserébe egy 2-3 manás secretet. Az is vicc, hogy néha egy eltolt board clear több miniont hagy lenn, mint amennyi ellen el lett tolva. Vagy ott van Dr 6: lehet már az is elég lenne, ha nem BC, hanem DR lenne a képessége, vagy ha olyan statjai lennének, mint az egyéb testen kívül mást is adó 6 dropoknak (5/5 vagy 4/4).

    Egy csomószor tényleg az van, hogy 2-3 kör alatt eldől a meccs, és ha nyerek is palával, nem érzem azt, hogy túl sok észt raktam a dologba.

    Én szívesen látnék egy olyan játékot, ami kicsit lassabb (elég lenne ha 2-3 kört lassulna a meta a jelenlegi T7-9 winekhez képest), de cserébe jobban lenne értékelve a hosszabb meccs a rövidebbnél, és ha nem lenne havi reset a rank rendszerben, vagy sokkal többet jelentene az előző havi rank (pl a legendek lazán indulhatnának felőlem rank 5-ről is, de max rank 10-ről.)

    Mindezek ellenére én 2 év elteltével is élvezem a játékot, igaz pc-n már szinte nem játszok vele, de napközben a szabad 10-20 perceimet szívesen áldozom 1-2 meccsre.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák