Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zws

    senior tag

    válasz Man0gatya #41507 üzenetére

    Igazából az a baj, hogy most azt próbálod beadni itt a fórumon mindenkinek, hogy tudsz csinálni "életképes" paklik úgy, hogy nem raksz be két azonos lapot (mintha úgy állnál be focimeccsre, hogy csak 1 cipő van rajtad.) Lehet vele nyerni, de éreztél már olyat meccs közbe, hogy ha pont az a lap jön fel akkor nyersz? Na most neked erre kisebb az esélyed. Pl: ellenfél 12 hp, kezedben csak egy Grom van és akkor vársz arra az egy árva Taskmasterre, hogy megnyerje a meccset. Persze lehet jön más amivel nyersz, de akkor is kisebb az esélyed.

    Sokunk bétában kezdte ezt a játékot, és nem vagyunk amatőrök se vérpistikék. Többen is jelezték, hogy az a pakli nem olyan hatásos mint ahogy gondolod. Amit összeállítottál paklit, abban lényegében halottak a szinergiák. Szóval nem értem miért akarod még mindig másra erőltetni.
    Na meg minek az Arcanite Reaper? Helyette sokkal jobb egy második Deat's bite. mivel második használatra az is 5öt sebez és csak 4 mana. Plusz adja a whirlwindot ami jó az acolyteal és armorsmithel, amikből csak 1-1 van neked.

    Több mint 300 winem van rankeden csak CW-vel, de hamarabb lépnék ki, mint hogy ezzel a paklival menjek, bocsi :)

Új hozzászólás Aktív témák