Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Gyuri27 #4102 üzenetére

    Hát szarabbul jártál mint én, de én is megszívtam napival:
    Tegnapelőtt kaptam egy 40 aranyasat, majd tegnap miután kaptam egy 60as 5 win-est lecseréltem előzőt, lett egy idézzek 40 db 2 vagy kevesebb manás lényt, eljutottam 32ig míg meglett az 5 win. Ma kaptam egy másik 60as 5 win-est, mondom hátha előző 40est valami értelmessé tudom váltani, erre lett belőle egy idézzek 20 db 5 vagy több manás lényt, na ez is szívás...

    Más valami, tegnap míg rugóval bohóckodtam két fura bugba futottam bele. Itt az ellenfél minionja valamiért ott lebegett, fel-le járt folyamat és ez elég gyakori. Így alapból csak szépség hiba, de volt már hogy annyira fel ment, és ott maradt, hogy csak a lap alját láttam (ha pont nem nézem mikor lerakja észre se vettem volna, hogy van minionja). A másiknál meg itt a jobb szélső 3 lapom volt használhatatlan. Bár igaz egyiket se tudtam használni, de még ha az egerem is vittem föléjük csak a Backstab-et nagyította ki, másik két kártya mintha ott se lenne. És nem hiszem, hogy szerencsés véletlen, hogy azok bugoltak be. Miután leraktam egy lapot szerencsére visszaálltak szép sorba.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák