Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Tyler Durden #40755 üzenetére

    MTG-ben a mana színek adnak rohadt sok lehetőséget. A Gobiln egy tipikus aggro lőjünk arcra pakli volt amikor én játszottam,ráadásul csak egy színnel, ami a piros. Viszont ott curve-ön játszani vagy nehéz vagy drága volt. :D Tekintve, hogy általában a jobb paklik legalább két színűek voltak és a két manaszínt biztosító földek rohadt drágák voltak 2-3 ezer darabja és 4 kell belőlük. Nekem a kedvencem a kék - fehér volt, illetve a fekete - fehér.
    Az előbbi olyan, mintha HS-ben kevernéd a Priest-et a Mage-el. Counterspell, területsebzés, rengeteg control volt és még a heal-ről szólt. A Fekete fehér meg kb. a rouge + priest keveréke. Sok Face dmg és heal magadon.

    Viszont ha nem tudtad a lapok színének megfelelő manaszínt produkálni beszoptad. Arról nem is beszélve ha nem húztad fel a földeket akkor szintén szívás volt. Itt HS-ben körönte kapod a segged alá, hogy ne kelljen gondolkozni. Ott nagyon meg kellett válogatni, hogy a 60 lapos paklidban mennyit játszol. Gondolj bele, ha itt ki kéne számolni, hogy a 30 lapos paklihoz mennyi mana kellene, ha szeretnél curve-ön játszani. Húzhatnál kör elején lapot, vagy mana kristályt is. :D (milyen fasza brawl lenne már :O)

    Bakker csak hiányzik a MTG, ahhoz képest a HS olyan egyszerű és unalmas, mint a fakék. Csak sajnos ott a túloldalra estek át, mert sok a kieg és kevés használható az aktuális környezetben. De egy 20 éves játékot csak így lehet fenntartani. Így az új játékosoknak nem 20 évet kell behozni, hanem 1-et.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák