Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    tegnap Andrish-nak már írtam, hogy egyre durvább deckek jönnek ellenem. ahogy magasabb szintű az adott karakterem.

    Most pl. csak 3 legendet hozott le az ellenfél + két lilát, és a többi sem volt szar. Kár, hogy nincs replay, mert ezt tuti feltölteném.

    Paladin Vs Priest (én a pap)
    Elején sikerült kicsit felpörgetnem a paklim clericel, és enyém volt a board control is.
    Aztán jött a 8/8-as Ragnaros :( . Szerencsémre engem támadott, ezért köv körben a tőle copyzott big hunterral pihenni küldtem, és a lényeim is megmaradtak. Köv körben jött egy Ysera, amire divine-t is adott...remek... 2dmg, majd hunterral + saját turn-ben felturbózott Lightwell-el (10/10) graveyardba küldtem. Hozott le még valamit legendet, amit control-al elszedtem, amire kihozta a saját hunterét....a végére a lapfelpörgetés visszaütött, mert már -4lapot burn-öltem (de még mindig 20hp felett voltam), és a kezembe még volt három minion, +1 tőle szedett fegyver... neki 7hp két komolyabb lény...lightspawn + gadgetzan+-demolishert lehozatam, a fegyó maradt kézben, spawn-t + a demolishert leszedte (gadgetzan-nak maradt volna 1hp-ja) a 4-es sebzés + a truesilver 4dmg-e elvette a kedvét a legendektől.

    írogatta folyamatosan, hogy thanks, meg well played-et magára....hát visszanyalt a fagyi...
    igaz szerintem kb a 100-ból volt 3jó megoldásom a paklimmal az övé ellen, és meg is találtam ill. meg is kaptam hozzá a lapokat....de azért az durva, hogy ilyen paklit dob egy olyan ellen akinek még lila sincs a deckben.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák