Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • JNashville

  senior tag

  Nem lepődtem meg, hogy a három problémás lap közül (Berserk-Patron-Warsong) a valóban gáz Berserker helyett a basicre sújtott le a banhammer nagy nehezen, forintbaszásban még a mindig a Blizzard a király. Mivel a Patront mint lapot nehezen lehetett volna nerfelni (önmagában eleve gyenge), a Warsongból csináltak egy fos Raid Leadert, gratulálok.

  Ezzel a sámi és rugó mellé kinyirták a warrit is, kivéve azoknak, akik több tízezer dustban tengődnek, és össze tudják rakni a Fatigue/CW "a 15. kör van, és még nem ütöttem arcra" párost.

  Akik lemaradtak volna róla, Belező zseniális hajnali posztja @ FB:

  "Mivel sikerült felkelnem fél négykor arra, hogy a Ben Brode alapítvány pszichológusa szólít, legyek oly kedves befáradni ide, ráadásul elbuktam majdnem az összes cségó fogadásomat, hajnali posta következik:

  Aki az elmúlt napot egy kő alatt töltötte, most már az is tudja hogy a patront játszhatatlanná nerfelték.
  Köszi blizárd jól játszva nincs újra, nézzük csak meg mi most a tier1-2:

  midrange druid: ehhez kb annyira kell tudni játszani mint nem meghalni ürítés közben.

  secret paladin: ha a növényeket ostobaság szerint sorba kéne rendezni, akkor a kaktusz lenne legelöl. viszont még ő is tud játszani ezzel a paklival, szóval bátran ajánlom mindenkinek.

  demon handlock: haha csak vicceltem, ez akkor tier1 amikor én egy véletlenszerűen választott tier1 színésznővel lubickolok a tier1 medencémben.

  controll warrior: a felső kettőtől kikap tehát játszhatatlan. "nekem free to play a kontroll warriorom, csak hiányzik belőle alextrasa, ysera, ragnaros, a brm, a nax első két szárnya és garrosh de így is jól lehet haladni vele a létrán 70% a winratem!" ja és a hearthstone játék is hiányzik, haha le meme.

  freeze mage: aki freeze maget visz ladderre azt molesztálták gyerekkorában.

  többi mage: most komolyan, ki az a hülye aki ezekkel játszana amikor ott a secret pala, pont ugyan azt kell csinálni. amúgy meg lásd freeze mage.

  dragon priest: "én tök könnyen farmolom a sárkány papókat 80% winratem van ellenük" - legend rank 1 secret paladin játékos, Hearthstone Magyarország facebook csoport

  Handlock: nem véletlenül ennek a nevét írtam csak nagybetűvel. már csak azért is játszhatatlan.
  hybrid hunter (face hunter): ez olyan mint az aids. a nyolcvanas években rettegtünk tőle, ma már teljesen kezelhető. sajnos a kezelés rákot okoz (secret pala).

  midrange hunter: "nekem midrange hunterrel lett meg az 500 win, ahhoz tudni is kell játszani" - Hearthstone Magyarország facebook csoport"

  [ Szerkesztve ]

  MARVEL AT HIS MIGHT!

Hozzászólok Aktív témák