Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fogtunder

  nagyúr

  válasz DaveNo1 #38322 üzenetére

  szerintem annyira nem OP, a Leeroy + PO + faceless sokkal durvább volt, de tény, hogy a druidnak nincs jobb finisherje még mindig. a sima ramp meg egyszerűen túl lassú, sok a board clear és a silence, akkor meg a tauntjaidat a nyakadra kenheted. plusz ha nem jönnek a ramp lapok, akkor mire elkezdesz játszani, egy aggro már gyakorlatilag megnyerte a meccsett. druiddal mostanában tényleg csak az működik, ha tudsz tempót játszani, tartod a boardot, beviszel némi sebzést, aztán máktól függően T7 után valamikor kombó.

  amúgy az az érdekes, hogy elvileg a secret pala szar matchup a tokennek, hát én eddig mindegyik ellen nyertem, bár egyelőre csak rank 15 környékén vagyok, szóval simán lehettek csak retardáltak. de egyébként ha nincs valami rettentő gusztsustalan kezdése, mondjuk dupla secretkeeper + comp spirit, akkor az új paklikkal lehet tartani ellene a boardot, a darnassusra is ritkán van megoldásuk, szóval nem lehetetlen.

  a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások

Hozzászólok Aktív témák