Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • MG4 menetpróba

    ma Mindenképpen van fantázia az MG4-ben, az alapfeladatokat olcsón kipipálja, de többet akar nyújtani, mint amire képes.

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz DaveNo1 #37618 üzenetére

    Szerencse, hogy nem craftoltam le Eydis-t, pedig nagyon gondolkoztam rajta, mert akkor meglenne a két tesó. Fjona elég jó dragon priest-ben, mert mehet rá akár turn3 -ban coinnal a shield. Az már elég fincsi 4. körre tuti shredder killer.

    Ami most a craft listámon szerepel az a következő:

    -Rhonin: Egyelőre még nem tudni mennyire erős és, hogy melyik Mage deck-ben a helye.
    -PurePali: Tegnapi Brawl-on nagyon jól jött, egy handlock ellen pedig brutál counter. Gyakorlatilag ha nincsenek Giantok akkor nem is nagyon van mivel nyerni.
    -Aviana / Cenarius: Éltemben először játszottam druiddal, mert most craftoltam le hozzá a 2 lore-t (warból nyitottam csak 5-öt eddig). Token Druidba utóbbi nagyon jó lehet, bár nem feltétlen szükséges. Aviana combo decket pedig nem akarok játszani, mert nagyon sok minden kell hozzá, hogy jó legyen.
    -Voljin: Dragon Priestbe kellene, mivel most nincs meg Sylvanas van helyette, kérdés hogy emiatt a Deck miatt megéri-e craftolni (szerintem nem)
    -Mistcaller: Mivel a totem druid nem elég konstans deck szerintem nem éri meg, addig is Al'akir-t futtatok helyette

    Hunter legendekből jelenleg 1 sincs, de nem gondolnám hogy bármelyik is szükséges lenne.
    A többi fontos epic-et pedig már lecraftoltam a TGT-ből. Lehet sokan fikázzák az inspire-t, de nekem Mage-ben nagyon bejön a mechanika, remélem lesz belőle valami jó deck. :)

    Őszintén szólva most nem tudom 2300 dustot mire költsek el, mert egyik lap sem olyan ami MUST HAVE, hanem csak lehetőségek rejlenek bennük.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák