Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gbela

  senior tag

  válasz sztanozs #36679 üzenetére

  Ez igaz, de nekem továbbra sem tiszta miért számoltok az 50-essel is. Ha arra pörgettél ugyanott vagy, 0-t nyertél, 0-t vesztettél. Ti ezt egy az egyben hozzáveszitek a plusz oldalhoz.
  Igen, jóval nagyobb az esély arra, hogy nem jársz rosszabbul (az esetek számát nézve, nem a gold mennyiséget). De ennyi erővel én azt mondom h nem jársz jobban, mert 40/50-es questet sokkal nagyobb arányban kapsz, mint 60/100-ast. De ez sem lenne jó érv, mert nem ezt kell nézni, hanem hogy goldban hogy jársz. Ott pedig csak azt kell összevetni, hogy mikor jársz jobban v rosszabbul. Abban a kevesebb esetben amikor nagyobb küldit kapsz kevesebbet nyersz, mint azon esetekben mint amikor kisebb küldit kapsz.

  Vagy ha a ti számolásotokat szeretnénk vhogyk kikupálni, hogy valós legyen goldban, akkor az 50-esek gold gainjével súlyozni kell az esetek számát. Tehát a Te számolásod alapján 54%-ban kapsz "jobb" questet, de gold mennyiségben ez sokkal kisebbet hoz (hisz az 50-es rerollok 0 goldot adnak), mint amit buksz a 46% 40-es questen.

  Én szivesen folytatom ezt bármeddig, mert math is with me:)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés