Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    még sose késő a legendhez, faces zárt csoportból másolok, mert sokan nem látnátok úgysem, gyerek elsőre lett legend vele, adatok alább (deck: JustSaiyan Ebola )

    Sziasztok!Ma ezzel a deckkel sikerült elérni a legend rankot.Mindenkinek ajánlom,mert szerintem könnyű vele játszani és élvezetes.Szeretnék leírni néhány észrevételt és tanácsot.
    A legnehezebb a Druid és a Priest ellen játszani.Én csak akkor tudtam megverni amikor rosszul húzott ami nekem 10-böl 1-szer ha így volt.
    1 fokkal könnyebb megverni a warrior.Ellene kicsit nagyobb volt az esélyem,de 50%-ban nyertem ellene.A controlt könnyebb volt verni ,mint a patront.
    A Warlock,Hunter,Shama,Mage,Paladin,Rogue sokkal könnyebben verthető.Ebböl a legkönnyebb a hunter minden formája és a Zoo a sok kis és divise shieldes minion miatt.1 kicsit nehezebb a Handlock és a Freeze mage,bár az is verhető a Divine Favor kártya miatt.
    Én 3 nap alatt értem el a legend rankot rank13-rol.Ez előtt csak arénában játszottam paladinnal ugyhogy 0 winem volt.A 122.winnel értem el a legendet,úgy hogy 66% volt a win ratem.Remélem sikerült meghozni a kedvet ehez a paklihoz.

    nem egyszer mondtam, hogy nem kell ide ultranagy tudás, ladder deck tudás (ő se játszott eddig palával ott), csak segg és egy cancer deck!

    én itt szoktam elhasalni, egyszerűen kiégek ha egszerre 15-20 meccset tolok, ezen kéne túllépni. Tavaly sokkal több energiám volt, de akkor meg tapasztalat kevés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák