Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Egy hétnyi játék után már fel merem mutatni a handlockom: [link]
    Viszonylag jó a winratem vele, és alexnek + a botoknak köszönhetően a face/midrange hunterek ellen is van esélyem, egyedül a mechmage elég cinkes, ott nem valami jó a win/loose arány. A másik észrevételem, hogy mostanában a BGH használhatatlan. Egyszerűen nincs mire eltolni, néha egy boomot vagy malganist leszed, de az is ritka, mint a fehér holló.

    A másik sikeres deckkem a tempo mage, egy kis módosítással: [link]
    Egy picit midrange-esre vettem a dolgot, mert nekem nem nagyon akart működni a full lowcost változat. Túl sokszor fordult elő, hogy elfogyott a tempo, és csak néztem hogy éppen mit húzok fel... Itt ráadásul többször volt olyan, hogy waker nélkül nyertem meg a meccset, mert bőven sikerült annyi dmg-t bevinni, hogy egy fireball vagy ragnaros elég volt. A flamestrike pedig a patron, plusz más waker paklik miatt van bent. Nélküle nem merném használni, így is sokszor nem jön fel a 6-8. körig.
    és megy a concede (főleg patronnál, amikor leszedett 10 hp körülire).

    Főként rank 18-16 környékén játszom, és ott úgy ahogy működik mindkét pakli, sokszor van win strake is - majd jön a lose streak, de ez lehet a rossz játékom eredménye is. Összességében nekem nagyon beváltak az előző héten, a lockkal 40 játszmám van, míg a tempuval 21. Szívesen fogadok csere tippeket, habár én ezt a két paklit kiforrotnak érzem, de simán lehet, hogy tudtok olyat mondani, ami nekem eszembe sem jutott vagy észre sem vettem a hiányát.

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák