Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz tretyak #33876 üzenetére

    ott a két nova meg a lightbomb, a circle-t egy csomószor nem éreztem hatékonynak, de a pyrot se, ha nem csak 1 életes minionok vannak lent, akkor két spell kell bele, de ezért nem akartam se smite-ot, se circle-t rakni bele. az egy darab auchenai is csak azért maradt, mert kombó lehet egy midgame zombie chowval, vagy a naruu-val. szilvi mostanában szintén nem volt kedvencem, mindenki körbe játssza, az aggro meg leszarja és üti tovább az arcodat. Boomot, Ragnarost, Highmane-t, Antonidast, Ysearát meg egyéb nagy dögöket a Mind Control jobban megoldja. Ysera helyett Ragnaros is jó lehet, de az ugye nem ad lapot, meg BGH target, ami egyébként nincs a pakliban, úgyhogy -1 removal. ezért nincs Boom se.

    a rákot elég jól megfogja a zombie chow, deathlord és velen's chosen, ezekre kell mulliganelni, de alapvetően a deathlordot akarod felbuffolni, mire megoldják, beletoltak 3-4 kártyát a te kettődbe és annyi control kártya van a pakliban, hogy legtöbbször simán megoldod, ami kiesik belőle. ezért is nincs circle pl., mert T3 nem blademaster+circle-t akarsz játszani, hanem deathlordot, vagy Velen's-t a coin+deathlordra, a blademaster vagy T4 naruuval, vagy T5 hero powerrel kombó.

    egyébként az elmúlt szezonos tapasztalataimon alapszik, mikor demonzoo-val mentem szinte végig, nagyjából ezekkel a lapokkal aláztak meg a papok.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák