Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Most így a sokadig 11 órás meló után eléggé durva agyi állapotba kerültem és kicsit agyalva nekem ezek a dolgok hiányoznak, ezeket látnám szívesen a játékban.

    Metát nem befolyásoló dolgok:
    - Új pályák: Szerintem nem tartana sokból 5 új helyszín összepakolása, 2 jobb designer 1 napi munkája lenne meg kb. pár programozó és meg is lenne. Viszont ezzel egy kis színt lehetne vinni a már unalmas játékokba.
    - Ha már új map, akkor maga a board is lehetne interaktív. Hasonlóra gondolok, mint most a nagyobb legendary-k, pl. Rag effektje.
    - Egyedi profilképek a játékosokhoz rendelve ingame. Hasonló megoldásra gondolok, mint ami a steam-en is elérhető már majdnem minden játékban.

    Ranked rendszer:
    - Pont ma olvastam itt a topic-ban és jó ötletnek tartom, hogy x rangok elérése után az általad kiválasztott packot megkaphasd. 15-10-5- Legend sorrendben gondolnám és havonta minden rank elérése után maximum 1x (nyilván nem hülye és a blizz és nem hagyja kifarmolni a packokat).
    - Minnél fentebb lépeget az adott havi hátlap annál jobban nézne ki. Ezt lehetne úgy megoldani, hogy van 1 viszonylag jó alap és ehhez adódnak hozzá extrák. Pl. alapvetően egy egyszerű hátlap, de mondjuk az előbb említett szinteknél további detail-ek kerülnek fel. Így lenne motiváció, hogy ha mást nem is de 1 olyan hátlapot szerzel ami nincs meg minden 2. embernek és nehezen is lehetne hozzájutni.

    Kiegek:
    - Ma szintén volt róla szó, hogy nem lehet túl gyakran kiadni + lapokat, mivel hamar zsúfolttá válna a meta, ráadásul a beszerzésük sem lenne egyszerű.
    - Ehelyett negyedévente beraknék pár új faj specifikus lapot, ami az adott kasztokat erősítik és ezek mind Basic kártyák lennének. Tehát nem nyitni lehetne őket, hanem különböző achievement formájában megszerezni. Pl. érj el 500 sebzést kizárólag démon lapok használatával és ezzel megszerezhetsz valami király lapot ami illik a démon szinergiába. Mindenképp egy olyan megoldást kellene választani, amihez relatíve folyamatos játék kell és nem lehet kifarmolni 2 perc után. Így a kezdők is új lapokhoz jutának és motiváció is lenne, hogy ne csak azért gyere fel hogy a napi 40 dustod meglegyen. Ennek nyilván az az akadálya, hogy nem lehet belőle pénzt csinálni.

    Esporthoz kötődő lehetőségek:
    - Tudom, hogy sokan rühellik ezeket a dolgokat, de én nagyon örülnék, ha lennének olyan lehetőségek, mint CS:GO-ban a nagy bajnokságok idején. Ott az adott csapat matricáit lehet megvenni amivel támogatod az adott csapatot és aztán ezeket ott a fegyver skinekre lehet ragasztgatni. Árban ezek 0,2 euró környékén mozognak, tehát nem nagy tételről beszélünk.
    - Itt a csapat logojával ellátott hátlapokat tudnék elképzelni amiket hasonló összegekért lehetne megvenni.
    - Nagyobb bajnokságok idején pedig ezeket egy a cs:go Pick Em rendszeréhez hasonlóan lehetne használni.
    Aki nem is meri a helyzet a következő: megveszed a hátlapot és szépen fel vannak sorolva a bajnokság mérkőzései itt adott esetben az adott napi hátlap játékosokhoz lenne köthető az eltérő formáció miatt. Pl. Ha mondjuk szerdán játszik Amaz akkor az Archon-os hátlap hozzá kötődő lenne. Ugyanakkor lehetne őket több playerhez is rendelni. A lényeg az egészben, hogy el kell találnod hogy ki nyeri a meccset és ha sikeresen raktad a tippedet (hátlapot az adott játékosra) pontot kapsz a helyes tippek után. X-Y pont mennyiség után pedig lehetne Badge / Hátlap rewardot osztani. Természetesen a tippekkor "felrakott" hátlapot sikertelen tipp után is vissza kapnád.

    Összességében szerintem ilyen és ehhez hasonló ötletekkel lehetne feldobni a játékot és motiválni a játékosokat. Mert jelenleg ez hiányzik a legjobban.
    Nekem most szerencsére elég sok minden megvan, de mivel nem rég kezdtem ezért tudom milyen a f.sz rossz végén állni.
    A profik / sok lappal rendelkezők azért unják, mert nincs cél, amit el kellene érni, mert már a lapok is megvannak.
    A kezdők meg azért, mert szintén nincs cél amit elérjenek, maximum a lapok gyűjtögetése ami ráadásul monoton és unalmas is.

    Nektek a fent felsoroltakról mi a véleményetek ?

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák