Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #33550 üzenetére

    MTG-ben is vannak tiltott lapok a Blacklotus-t nem nagyon kell, mert itt a játékforma megoldja az első 1-2 kiadásban adták csak ki, ezért ultra ritka, tehát akinek van sem játszik vele.
    Keress majd rá Ebay-en, hogy Black Lotus Alpha Edition, vicces árakkal fogsz majd találkozni.

    Én nagyon szerettem a magic-et pont a manaszínek keveredése miatt. A kedvencem mindig az UW volt (kék, fehér). Mert itt volt a legtöbb control lehetőség a counter-t illetően.

    Ami az IRL kártyajátékok hátránya, hogy a játékot nem befolyásolható dolgokra is költhetsz több 1000 ft-ot. Bugyi, amibe rakod a lapokat, mert eladáskor a kis kopás is súlyos pénzekben mérhető. Van terítő szerűség, aminek playmat a neve (ez mondjuk jó cucc, jelenleg is egérpadként használom a régi MTG-set.)

    Szóval elég összetett játék. Több olyan ritka lap van ami több több manaszín kinyerésére használható, de ezek átlagban 2-3 ezer ft körül alakultak. És ezekből bizony 4 db kell. Ha nem csak 2 hanem 3-4 színű paklit játszik valaki, akkor ezekből sokszorosan kell beszerezni.
    És akkor még csak ott vagy, hogy ki tudod időben játszani a lapjaidat. Ergo működésre tudod bírni a paklid.
    Hozzáteszem, hogy MTG-ben csúcsra lettek járatva a kihasználatlan lapok. Minden kiegben volt kb. 10-20 common ami jól működik, a többi kuka.
    A több ezer fajta lapnak csak 1 nagyon kis %-a használható verseny szinten. Képzeld el a HS-t, amit már 20 éve kiadtak és gondolj bele hogy mennyivel több lap van MTG-ben. Na kb. akkora a használhatatlan lapoknak a mennyisége is.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák