Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz F-ECT$ #32968 üzenetére

    Annyi azért nincs! Max 3 aréna jön ki belőle... :D

    #32969 & #32970
    Lehet. Nem követem a topic minden rezdülését. Most rákeresve mondjuk valami nem tiszta: Mi a jutalom a tavern brawl telejesítéséért? Erről nem találok infót.
    Az mondjuk külön pozitívum, hogy lehet funolni vele az unalmas órákban. Remélem valami hasonló élmény lesz játszani, mint bizonyos class challengeket.

    A deck slottokat nem akarja bővíteni a bliz? Nekem úgy is jó, ha elrejtenek egy advenced settings-t valahol, csak ne screenshotokban kelljen tárolnom a paklikat... Vagy lehessen kimenteni fájlba, import & export, mint ahogy a yugioh-ban van megoldva. Esetleg cloud mentéssel. Nekem külön gáz mindig újraépíteni a paklikat, mert 99%-ban tableten játszom, és ott nincs dupla kattra deckbe helyezés vagy kivtel, így mindig huzogatni kell, ami nagyon időigényes.
    Persze most jöhetne a kérdés, hogy 9+ deckkel szoktam-e játszani egyszerre... nem, természetesen, csak adventure-höz is csináltam most paklit, próbálgatom az új lehetőségeket és még ott vannak a régiek is. Szerintem ez fontosabb újítás kellene legyen, mint a deckkenként eltérő hátlapok - habár én ennek is örülük, mert így nem kell mindig ugyan azt a hátlapot bámulnom.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák