Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaam

    senior tag

    válasz saelin #32464 üzenetére

    A control warrior coreja: 2xFiery, 2xArmorsmith, 2xAcolyte, Brawl, 2xExecute, ShieldBlock-ShieldSlam-Shieldmaiden x2, Grommash. És az ezeket kiegészítő legendek.

    Ez egy basic warrior pakli ami nálad van, amibe beledobáltál néhány lapot. A warrior nagy droppokat játszik ki és olcsó leszedésekkel, illetve fegyverekkel tartja tisztán a boardot addig, amíg elég manája van ezeket kijátszani. Ezért hülyeség például face warriort játszani, ha nagyon jól húzol, bejöhet, viszont a hero powerje a controlnál működik csak jól, ellentétben a hunterrel, ahol mondjuk ha nem tudsz semmit sem kijátszani, akkor is 2 dmg az arcba a hero power.
    Sludgeból kettő kéne, Sen'jin többet ér, mint a ghoul, war axeből is kettő, de ez nem lesz az igazi, nincs elég threat a paklidban.

    A control warrior nem véletlenül a legdrágább pakli, ha nincs meg ~minden lapod, nem fog működni. Ez olyan, mintha handlockot játszanál giantek nélkül. Ha warriorozni akarsz, játsz grim patronosat, abból is van kevésbé agresszív, midrangesebb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák