Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Vasinger! #32431 üzenetére

    Casualban egy folyamatosan számolt erősség alapján kapsz ellenfelet, ha nincs ilyen, akkor tágítja a keresést. Az, hogy hány meccsre néz vissza, és pontosan hogyan működik, azt csak sejteni lehet, nincs pontos leírás. Viszont az biztos, hogy nem figyeli sem az arany hero-t, sem az arany lapokat sem a deckben lévő legendaryk, epicek számát.

    Én viszonylag jó játékosnak tartom magam (többször is voltam már rank 4-5), megvan az összes fontosabb legend, mégis egy csomószor megyek casualba, vagy decket próbálgatni, vagy napi questelni. Ha ott bukok 2-3 meccset, akkor lazán kapok tök kezdő játékosokat olyan lapokkal mint pl Footman, és kb el tudom képzelni, hogy mit szól a Loatheb, Sylvanas, Boom T5-6-7 playemhez.

    2 dolgot tehetsz:
    -Maradsz casualban, és ha túl sok erős ellenfél jön, akkor előbb-utóbb úgyis jön könnyebb, vagy esetleg tolhatsz 1-2 concede-t.
    -Mész rankedre, ott biztos, hogy ha stabilizálódott a rankod (azaz kb +-3-5 rankot mozogsz), akkor a paklidnak és tudásodnak megfelelő ellenfeleket fogsz kapni, persze a metát figyelni kell, mert ha pl 10-ből 6 face hunter jön szembe, akkor nem olyan jó handlockozni.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák