Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Vasinger! #32431 üzenetére

    Én is kb. egy éve játszom, és négy arénabelépőn kívül másra nem költöttem, tehát mondhatjuk, hogy én is free módban nyomom. Ez alatt az idő alatt azért nyitottam pár használható legendet, kraftoltam is párat, bár nyilván hiányzik is néhány, főleg class legendek, plusz egy-két fontos epic is. Ennek ellenére minden kaszttal össze tudok rakni olyan paklit, amivel meg tudom csinálni az adott questet.

    Én mondjuk csak rankedezem, illetve aréna (bár ott már rég jártam, brm elvitte a goldot, ráadásul gvg-s lapból már alig kell valami). Sosem okozott nagy gondot rank 10-ig elmenni. Bár sokszor még annyi meccset se játszom, hogy ez meglegyen.

    Miért ne mehetne Kolento vagy Kripp is unranked meccset? Ennek nem az a lényege, hogy a hozzánk hasonló free playerek az összetákolt paklijaikkal meg a totál bénák ott játszanak. Inkább a tét nélküli paklipróbálgatásra való. Az meg, hogy valakinek full arany a deckje, még nem jelenti, hogy tud is játszani. Egy only legend-epic pakli pedig gyakorlatilag életképtelen.

    Lehet ez a baj, próbáld ki a facehuntert!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák