Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Van amit nem bírok megérteni a játékban, kérlek segítsetek. 1 éve játszok a játékkal, de nem költöttem rá semmi pénzt, tehát csal a daily quest-eket csinálom, semmi több. Megvan már mindkettő Adventure is, (nagy nehezen kikraftoltam őket), én tényleg csak azért játszok, hogy kikapcsolódjak és gyűjtögessek, nem versenyzésből.

    Unranked (Nem aréna és nem is ranked) meccseket nem bírok megnyerni, egy viszonylag jól összerakott, de olcsóbb, főként a 2 Adventures-ből összerakott paklikból, mert a sok high ARANY karakteres retardál, feljön a full ARANY deckkel és only Legendary-Epic paklikkal szarráverni azokat, akiknek nem feltétlenül a kompetitív játékon lenne a hangsúly. És ez a jelenség egyáltalán nem ritka. De még Gold hero sem kell, elég ha olyan kártyái vannak, amik nekem évek múltán lesz meg free game alatt...

    Mondjátok meg, az ilyen emberek miért nem rankedeznek, vagy arénáznak? Szóval ez olyan, mintha Kripp vagy Kolento feljönne unrankedet játszani, biztos sok esélye lenne bárkinek is, nagyon nagy élmény lenne mindkét félnek.

    (Ja és nem facehunter paklikat rakok össze...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák