Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Dyde #32368 üzenetére

    Én 57 ezret költöttem rá, mert nincs türelmem azzal szarakodni, hogy összefarmoljam a kiegekre és a packokra a goldot. Ez az alap lapkészlettel és a jelenlegi metával egy kínszenvedés lett volna.
    Most van 4-5 késznek tekinthető paklim, amihez majdnem minden megvan. (1 Vojin és talán Ysera kell csak a Priestbe). Ezen kívül a fontosabb lapjaim megvannak.

    Az én módszerem ami már megmentett a további költéstől, hogy mivel androidon keresztül fizetek minden vásárlás után törlöm a kártyát a fizetési módokból, hogy minden egyes pack után be kelljen írni az adatokat.
    Volt már, hogy ilyenkor mondtam magamban, hogy mi a rákért akarsz te újabb 12 ezret költeni, ha már majdnem minden megvan ?!

    + Kicsit paranoiás vagyok, mert ebben az okos világban nem lenne vicces, ha lekapnák a kártyámról az összes pénzt valami idióta andoidos adathalász programmal.
    (persze tudom, hogy ez nem így működik, de hát na... :B )

    Hozzáteszem úgy vagyok vele, hogy pia meg dohányzás helyett inkább erre költök, + én nem igazán játszom AAA-s címekkel. Ezek pedig 60-80 euró körül mozognak.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák