Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz fogtunder #32291 üzenetére

    Azért a GVG-ben sok olyan class specifikus lap van amik nélkül a mostani deckek nagyon nagy része használhatatlan lenne.
    Pl. a mustáros pala is az ilyenek közé tartozó pakli. Csak hogy pár lapot említsek: Muster for Battle, Coghammer, Qartermaster, Shielded minibot. Ezeket majdnem mindegyik Midrange / aggro pala játsza. Ezek nélkül jelentősen gyengébb / használhatatlan lenne a kaszt.

    Warlocknál ott van az Implosion, a darkbomb, és persze Ganis, ezek is nagyon fontos lapok és szinte mindenki használja mind a 3-at.

    Persze sok más kasztnál is vannak jó lapok, de szerintem ez a kettő kapta a legjobb lapokat. Persze priestnél is vannak ilyenek. pl. Lifebomb, illetve Vojin.
    Az általánosak közül pedig ugye Boom és a többiek. De összességében jó kiegnek mondom a GVG-t. Mivel két kasztnak a harcáról szól persze, hogy ezekből van a legtöbb kártya benne. És egyben ez a legnagyobb gyengesége is. Mert ha nem akarsz kimondottan full Mech-es decket futtatni akkor a rare-ek és néha epicek nagy része használhatatlan lesz.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák