Hirdetés

  • iD@Xbox showcase érkezik a hónap végén

    gp Érdemes lehet nézni a jövő héte elejére tervezett műsort, ahol számos indie alkotás tűnik majd fel.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Kivittem naxxot és a pala kivételével az összes class challenget - a hunter és a mage challenge valami iszonyat fun volt! Annyira nem volt nehéz mint gondoltam, de azért voltak pillanatok, amikor a tököm televolt... Ennyit én még priesttel nem játszottam! :DDD
    Pluszba még a BRM első szárnyát is megcsináltam, ami iszonyat könnyű volt a naxx első szárnyához képest. Ma szerintem deckkeket fogok próbálgatni, hogy mit lehet kihozni a meglévő classic + naxx lapokból, persze mindenzt legendary-k nélkül (mm classic vagy gvg legend nélkül).

    Most kutakodtam kicsit a neten, de rengeteg olyan deckkbe futok bele, amihez olyan lapok is kellenek, amik nincsenek meg nekem, így a netdeckelés még mindig kihúzva nálam vagy kompromisszumosan át kell alakítanom a talált paklit. Tudtok pár egyszerűbb naxx-ra építő paklikat? És ha építésre adom a fejem, akkor melyek azok a lapok, amiket ajánlott lehet bevállogatni? Tudom a deck tipusától függ, de csak úgy nagy körvonalakban róla.

    A BRM második szárnyát is ki kellett volna nyitnom az Imp Gang Boss miatt, de 1 lapért nem volt már szívem költeni, inkább vettem 14 classic pakkot, amikből jött; 2 molten giant, 1 blood imp, 1 pyro blast meg még egy pár "jófajta" lap, amik most nem jutnak az eszembe - jah, de... light well, felguard és gadgetzan auctioneer (köszönöm google).

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák