Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaam

    senior tag

    válasz pachito #29430 üzenetére

    Tudom, hogy azt írtad, hogy befejezted, de egy apró megjegyzés még, csak a get your facts straight elv kedvéért. Kripp Lord of the Arenanál, Heroes of Cardsnál, a WCA-n, mint angol kommentátor és a Seatstory 3-nál volt meghívott kommentátor, ahogy ezt például ő maga elmondta a seatstory alatt is.Versenyek amik az elmúlt időszakban voltak. Gondolom nem nehéz észrevenni, hogy az említett 4 verseny nem egyenlő a "szinte kivétel nélkül minden egyes tournamenttel."

    Én szeretem Krippet, szeretem a streamjét is, jó játékosnak is tartom, de egy olyan játékban, ahol nincs objektív mércéje annak, hogy ki mennyire jó felesleges erről vitázni. Viszont ha már vitáztok, legalább ne hordjatok össze mindenféle marhaságot. Köszönöm a figyelmet :R

    szerk.: 2. Versenyeken azért nem látsz eredetit, mert vége van a csinálsz egy überpro decket, amivel nyersz háromszor (ötször, hétszer) és megnyerted a versenyt világnak. Conquest formátum van, mindennel nyerned kell, ergo olyan paklival mész, mintha ladderen lennél. Tessék Naxx előtti-utáni versenyeket nézni, mindenki trükközött Handlock bannal pl., senkinél nem volt BGH lehetett tenni mindenféle izgalmas lapot a helyére. A conquest ezt kizárja, mert minden benne kell legyen a paklidban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák