Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Mister_X #27902 üzenetére

    a classic ramp druid most sok mindentől kikap, én inkább kombósat ajánlanék, amit nem költesz el az ancient of warokra, azt költsd force of nature-re. két lore, legalább 1 fon, boom, cena, a többi olcsó lap és valszeg meg is van már.

    antonidas most jó, mert erős a mage, a kieg után ki tudja, mi lesz és hogy melyik classnak fog jól állni a dragon szinergia, és hogy milyen lapokat kapnak az eddig látottakon felül.

    bolvart csinálhattam volna, nem csináltam.

    a priest most olyan meh kategória, ha nagyon elhivatott vagy lehet vele menne, vagy ha Zetalot vagy, de nincs kimondottan jó matchupja mostanában. ha nem jön auchenai circle kombó, akkor rekt.

    olajos rugó jó, ha valaha akarsz komolyabban rugót játszani, akkor kell a két prep, iron sensei nem kell bele, és elég gyakori packból, azzal várnék.

    netpulon és earth elementalok valszeg jobbak lesznek az új class lappal, ahogy sok más overload lap is, én a kiegészítő előtt azért várnék ezekkel. al'akir kell burstnek rockbiterrel vagy flametungeggal, amíg nincs, egy doomhammer is jó helyette, pláne hogy szintén overloados.

    warlockohoz kár demonheartot kraftolni szerintem. mal'ganis fun lap nagyon, én szeretem, de egyelőre sokkal fontosabb dolgok hiányoznak szerintem.

    én mindenképpen megvárnám a kiegészítőt, lehet hogy most csak elkúrsz 1600 dustot.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák