Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkbla

    senior tag

    válasz F-ECT$ #27472 üzenetére

    köszi a tanácsot :R

    Mint mondottam volt nagyon pénzt nem adok érte, főleg nem annyit mint amennyit itt ti leírtatok, egy 60as pakk is 62 EUR. Az meg kb egy 20-as, jobb dologra is el tudom költeni azt a lét, nem beszélve arról ,hogy lehet az én hibám meg a rossz berögződésem de pénzt nem akarok adni játékért (egyszer vettem meg a hont, meg most gondolkozom live előfizetésen...)
    Szóval maradok a lassú módszernél. Próbálom a napi küldiket tolni ahogy lehet, basic pakkokkal. Igaz h így sose mozdulok el lvl20ról de ez van.
    Naxxramast elkezdtem csinálni meg vásárolgatni a gyűjtött coinnal, csak az a baj, hogy amikor nézem a bossok legyőzését nagyon sok kártyát kell oda is craftolni, azokra meg elment egy csomo dust. Most nincs nem tudok craftolni nem tudom tovább vinni naxxramast.
    Most éppen 4 win sikerült, első 3 alázás volt, a második 3ban meg inkább engem alázott az rng meg az ellen...
    annyi coin meg sajna a világon nincs, hogy az aréna mellett én még pakkokra is költsek :D
    majd igy valahogy szépen lassacskán tudok valami pakkokat építeni, de ahogy néztem 5-6-7-8K dust is kellhet egy faxa pakk összerakásához :Y

    ''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák