Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kashim

  őstag

  válasz Sirandrish #2584 üzenetére

  Unrankeden nem mindegy ki mit játszik? Úgysincs tétje semminek. Ráadásul az a legjobb hely paklikat próbálgatni, szóval mindig össze fogsz futni olyanokkal akik épp tesztelik a legendary lapjaikat a deckjükben, vagy valami netes összeállítást próbálgatnak.
  Szerintem a gold egyelőre jó így ahogy van, max. annyit lehetne változtatni, hogy bizonyos meccs után bedobjon egy plusz questet, vagy adna 50 meccs után is 50 goldot.

  Mage-dzsel az a baj, hogy pusztán a direkt spell lapjaival ki tud fektetni, ha nincs vagy 20 HP healed. Ezt egyik másik hőssel sem tudod megcsinálni. Lényeket elég arra használnia, hogy lepöckölgesse a másikakat, míg a többiek küzdenek, hogy egyáltalán hozzá érjenek. Spellekre nincs taunt, semmi védelem, hacsak nem vagy te is Mage-dzsel... Ezenkívül több körön keresztül tud tartani és immunis lenni, továbbá lemosni az összes lényed a pályáról, szintén többször. Minden kasztnak van gyengesége, Mage viszont bármelyik ellen elvan különösebb deck változtatás nélkül. Egyszerűen túl sok jó és univerzális lapja van a többi kaszthoz viszonyítva. Az egészet újra kéne gondolni szerintem, csak 1-1 lap nerfelgetéssel nem lesz egyensúly.
  Egyedüli esélyed Mage ellen ha izomból rusholsz, de még oda is mázli kell, mert a gyenge lapokat lemossa vagy feltartja a 0 manás dupla tauntjával. Vagy befagyasztja. Vagy mindkettő.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés