Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    Itt kategorizálva megtekinthető minden lap

    Új deckek amiket most el tudok képzelni:

    - Nem tauntcity druid, hanem tree of life + alex + malorne köré építhető control druid (teddy + grove tender szerintem elég jók lehetnek agro ellen, a + mana crystal és innervate segítségével meg hamarabb kijátszható a tree of life)

    - Control beast hunter. Gyakorlatilag minden új hunter lap ebbe az irányba visz. Viszont a feign death tovább erősítheti a DR agro huntert.

    - Control mage, valami hasonló mint amit Strif játszott Dreamhacken, kiegészítve a portallal és echoval. (Mage Legendary szerintem hatalmas kuka lap, 400 dust)

    - Midrange paladin (Muster for Battle + Quartermaster elég erős kombó, és Bolvart is ezek köré lehet építeni). A coghammer + shielded minibot sokat segíthet agro paklik ellen.

    - Még erősebb control priest. Vol'Jin iszonyat erős és a többi priest lap is nagyon jó. A shadowboxerrel kapnak egy nagyon jó két manás dropot is.

    - Control rogue, gyakorlatilag a lapok többsége erre épülhet. Auctioner nerf miatt szerintem a Miracle végleg halott lesz, szóval kell valami új pakli. Mecheknek elég jó szinergiájuk lehet rogue deckben.

    - Shaman: hát nem tudom, murloc shaman? Szerintem nem erről álmodnak a Shamanok. Neptulun amúgy nem egy rossz lap, mert gyakorlatilag kapsz + 4 lapot.

    - Warlock: Demonlock szerintem most már elképzelhető, Mal'Ganis + Voidcaller kombó = Dream, főleg ha nem tudják leszedni. A két új démon kártya és a darkbomb és beleillik ebbe a deckbe. Az anima golemmel viszont tovább erősíthető a zoolock.

    - Warrior: Átalakított control warrior, esetleg midrange warrior, bár utóbbiba nem illik bele az új warrior legendary. A Shieldmaiden jó helyettesítője lehet az Armorsmithnek, ráadásul mivel 5/5 lesz a Warriornak valami + lapja a midrange/control deckek ellen.

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák