Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz oxox #2027 üzenetére

    - arénában nem a saját pakliddal játszol, hanem kapsz 3x30 lapot és egymás után válogatod össze a paklidat (ahogyan mindenki más) így random lapokkal játszik ott mindenki. Így néz ki: például

    -igen vagy fizetsz euróval, vagy a játékban megszerzett golddal

    -minden lapot össze lehet szedni, mert nincs olyan lap ami ne lehetne benne a boosterekben. Szerezni pedig lehet arénából vagy szimplán venni storeban goldért.

    -valószínű januárban jön vagy az openbeta, vagy a release. Nem tudni.

    -boosterben random lapok vannak. Én ajánlom hogy ne ragadj le 1 classnál! Van 9 üres slot, nyugodtan csinálhatsz 9 különböző classnak decket és ha nyitsz valamit akkor mindig csiszolsz rajta egy kicsit amelyiken tudsz. Így változatos és jobban megismered mire képesek a classok.

    -magenek weapon nincs, de secretek vannak. Ha bemész a my collection-be és jobb felül bemész a crafting módba akkor megnézheted ingame milyen kártyák vannak a játékban az egyes classoknál. Le is gyárthatod bármelyiket Dust-ért ha van elég.

    -Két féle lap van a játékban: basic és expert. A basic lapok amiknek azok amiknek a képe alatt nincs ilyen kristály akármi, ami jelzi a ritkaságát. Basic lapokat alapból megkaptad, azokon kívül még megszerezhető néhány class specifikus. Ezeket úgy tudod megszerezni ha adott classal eléred a level 10-et. Ha mindegyikkel elérted a level 10-et (akár gép ellen practise móban is lehet csinálni) akkor megvan minden basic lapod.
    Boosterbe expert lapok vannak, azok közül bármelyikek lehetnek benne common ritkaságútól kezdve legendary-ig.

    -lehet játszani, fel kell venni friend listára aki ellen játszani szeretnél a battletag alapján, majd ha mindketten onlineak vagytok akkor megnyitva a friend listát a kardra kattintva a neve mellett tudtok egymás ellen játszani. Ezért kevesebb XP jár mint a play módért, questeket sem tudod friend ellen csinálni (egyet kivéve) és goldot sem ér.

    -craftolás arra jó, hogyha játszottál 2 hónapot és még mindig nem sikerült nyitni olyan lapot amire szükséged lenne (pl Argent Commander) akkor 400 dustért lecraftolod. Dustot megszerzett expert lapok széttörésért lehet kapni, vagy aréna végén jutalomként. Széttörni kártyákat viszont veszteséggel jár, mert kék(rare) lapot craftolni 400 dustba kerül, viszont széttörve azt csak 100 dustot kapsz.

Új hozzászólás Aktív témák