Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz kervantas #20208 üzenetére

    Nem kifejezetten 1-1 deckkel volt baj, hanem azzal, hogy üres board esetén, kézből tudtál átlag ~20, de akár 28 dmg-t tolni Leeroy-jal több deckben is. Ezt fogták most kicsit vissza, egyrészt 1-2 körrel később tudod csak megjátszani, másrészt a max dmg is kevesebb lett. Mondjuk egy shaman még így is tud 24-et sebezni 9 manából.

    A Blizz sokszor kommunikálta már, hogy a fight for board control fontos, tehát ez a megyek arcra lényekkel, majd a végén kinyírom spellel / comboval már több lépésben nerfelve lett, érdekes módon a Leeroyhoz akkor jutottak el, amikor már nem játszották olyan sokan. (Valószínűleg azért nerfelték mégis, hogy ne legyen tele a meta ismét miracle rugóval és handlockkal.)

    Számomra most az a kérdés, hogy ha mindenki berendezkedik arra, hogy midrange/control deckek lesznek csak, akkor mi fog dönteni 1-1 játékban? Elindul T1-től a value lények kipakolása, és akinek jobb az első 3-4 köre, az nyer, vagy meg lehet fordítani a meccset? (A DR priest deckemmel lazán több lényt tudok kipakolni, mint a Zoo, ha jól jönnek a lapok.)

    Másik kérdés, hogy megint olyan deckek lesznek, hogy vesszük a value neutral lényeket, beteszünk 1-2 class lényt + spellt, és minden class ugyanúgy fog játszani? (Volt már ilyen, amikor minden deck futtatott dwarfot, clericet, defendert, commandert, stb.)

    Mindenesetre én óriási kavarodást várok az első napokban, ami szerintem jót tesz a játéknak, viszont pár hét után értékelni kell a helyzetet, és ha teljesen eltűnik a hunter, akkor ezen a nerfen gyengíteni kell, mint ahogy anno az UTH is 2->4->3 mana utat járt be.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák