Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alpihun

    senior tag

    Nem rossz kis játék, na. A WTF pillanatai miatt szeretem és utálom, felváltva. Amikor 8 körben ownolok s 1hp-ról nyom egy one turn killt az ellenség. Vagy fordítva. Vagy amikor ilyenkor azért maradt egy élete, mert az előző körben elfelejtettem a hőssel támadni...vagy amikor nyernék, vissza akarom rakni a castból a hellfiret s magamat ölöm meg vele. Becsúsznak még ilyenek :D
    Azt elszúrtam, hogy ismerkedés miatt minden herot felvittem minimum tízre, mert meccset kb az összlvl/összmeccs alapján keres s ilyen 12/20 basic card herommal szembejönnek 4 legendarys deckek. .Aztán casualban 2féle player van. Az előbb említett, meg a totálwtf type aki lenyom egy soulpriestet s következő körben mielőtt kiüt még healel egyet magán mert annyit nő az e-penise, amekkora hp különbséggel nyert. S megöli magát :D Aránylag azért fele-fele, nincs nagy gond.
    Viszont mielőtt a ranked matchmakingemet is el!%="om, meg szeretném kérdezni, hogy itt ha az elején sokat veszítek akkor tud nagyon minuszba menni vagy valami nagyon nehezen visszahozható státusba?
    Tehát ha még nincs dreamdeck meg powaskill stb akkor érdemes elkezdeni vagy előtte 6 hónap legendary farm?

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

Új hozzászólás Aktív témák