Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz DjDanee87 #1129 üzenetére

    Hát én például simán megcsinálnám hogy nem LV10ig adna lapokat a játék hanem 20, de akár lehet 30 is.
    Igen, a 30at már nehezebb elérni, de pont ez a lényege. 9 karaktert lv30ig húzni azért nem kis meló.
    Emellett persze ugyan úgy adna 2 szintenként lapokat, és mondjuk 5szintenként adna egy paklit is, csak hogy az is legyen.

    A 3 nyert meccs/10 goldot is átalakítanám mondjuk úgy hogy nyert meccsenként 10 gold és 5.ig menne a számláló, ahol megkapnád a 10et meg mondjuk 50et a "küldiért". Így azért a nem fizető player is tudna naponta 1 paklit minden gond nélkül nyitni, aki kicsit jobban nekifekszik az meg 2-t is.

    Több küldit is raknék bele.
    Nem csak 100 meg 1000 meccs után járna jutalom hanem mondjuk minden 100.-nál kapnál 1-1 paklit.
    És még biztos ki tudnék találni ezt-azt, ezek csak amik hirtelen eszembe jutottak.
    Rankeden is lenne némi jutalom..mondjuk úgy is megcsinálhatnák hogy a nyertes választhat egy lapot a vesztes paklijából. Természetesen a másik emberkének is megmaradna, de így legalább nem csak a puszta szerencsén múlna hogy egy adott lapot meg tudsz-e szerezni.

    Idővel persze így is unalmassá válna, de azért több időt lehetne beleölni.
    Ráadásul szerintem nálam tapasztaltabb emberkék ülnek a Blizznél, szóval ők biztos ki tudnának találni még néhány dolgot.

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák