Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz kovsol #1016 üzenetére

    Persze az ellen vannak, csak 2 gond van velük.

    1: Argent Commander charge+divine shield miatt 75%ban úgy jön elő, hogy nyitásként lecsap egy miniont. Ezután bármilyen spellt használva máris 1 lap előnybe hozod az ellenfelet, mert 2 lapod ráment az 1 commanderére. Ez sajna egy ilyen lap, akinek nincs meg az rinyál miatta, akinek megvan kihasználja. Sajnos én az előbbi kategóriába tartozom :P
    2: Warriorként kevés az olyan lap ami elpusztít egy argent commandert, még akkor is ha már nincs rajta shield. Executehoz meg kellene sebezni, akkor már viszont 3 lap menne. Heroic Strike egy lehetőség ha épp van az embernél, vagy valamilyen fegyver. Fegyverrel viszont szintén hatalmas előnyt adsz az enemynek, mert 1 miniont mellett még ugye 4 HPd is bánja.

    Azon gondolkozom, hogy be kéne raknom a Blood Knight lapot minden paklimba, hátha éppen nálam lesz jó pillanatban.

    Mellesleg sikerült nyernem egy szintén tápos deck ellen!! Igaz rohadt nagy szerencsém is volt, de ugye az kötelező. Warri molten giant egyik körben, majd következőben Deathwing (bal oldalt még látszik hogy volt moltenje). A szerencse ennek ellenére mellém szegült. A 8/8as taunt fámat Deathwinggel leütötte és maradt 4 HPja. Rákövetkező körben meg húztam a druid spell ami idéz egy 4/4es chargeos miniont így sikerült megölnöm Deathwinget és feladta :)

Új hozzászólás Aktív témák