Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNMLSP
csendes tag
@ SP4C3
Sajnos a HD Tune Benchmark már nem megy le. (Read Error - Test Aborted)
A többit amit meg lehet még nézni azt itt eléred: http://www.filedropper.com/hgsttest
Időközben szereztem egy multimétert, úgyhogy megmérem hogy a SATA csatin megfelelők e a feszültségszintek. Próba szerencse alapon.
De van egy tippem hogy ennek annyi.
Köszi. -
MNMLSP
csendes tag
válasz
Smktrooper
üzenetére
Ez az én tippem is. Már csak ki kell méretnem valahol/kivel mert ehhez sajnos nincs eszközöm.
-
MNMLSP
csendes tag
Innen elérhető a HDD sentinel tesztje: http://www.filedropper.com/hddsenthgst
Nem az enyém a notebook és én is külső behatásra tippelek jelen esetben, de ez már a harmadik.
Ezért gondoltam hogy más bújhat meg a háttérben.
Úgy indul a hibajelenség hogy elkezd fagyogatni, aztán utána 2 nap és mehet kb a kukába. -
MNMLSP
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem nagyon szoktam beírogatni fórumokba, de most elérkezett az ideje; mivel tanácstalan vagyok kissé.
Adott egy AsusX551M notebook, és már a harmadik HDD-t fogyasztja el.Gyárilag volt bent egy Toshiba és egyszer csak feladta a harcot. Rendszeresen fagyott tőle a gép és csak komoly nehézségek (=idő) árán tudtam lementeni róla az adatokat. (HDD Sentinel kondíció 1%.)
Mivel nem volt időm kivárni a garanciális szervizt kicseréltem egy új 500 gigás WD-re. Eltelt 3 hónap és megint off lett a merevlemez. Ekkor WD winyó ki, szervizbe elküldve.
Cserélték egy HGST-re. Ez volt januárban. Most az is feladta a harcot.
HDD sentinel kondíció 9%. A felületi térkép 3%-nál 4 rossz szektorig jutott de ez is beállt.Van esetleg tippetek hogy mi ölheti le a HDD-ket a notiban?
Vagy hogy milyen úton induljak el?
Ezen kívül mindene jól működik.
Gondoltam arra hogy az alaplap a hibás, vagy a tápegység, de a sötétben tapogatózom.Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest