Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nyilván nem az az általános és minden esetben, minden gépen jellemző, amit egyesek mantráznak, meg ilyen-olyan vírus és egyéb zöldségek. Nálam is működik gond nélkül és ráadásul semmi nincsen megpiszkálva a rendszerben. Na meg mondjuk bizonyos szolgáltatások tiltása, illetve beépített rendszerösszetevők erőltetett eltávolítása amúgy sem biztos, hogy minden esetben olyan szerencsés. Laptopoknál a lassú 5400 RPM-es merevlemezekkel ugyan nem volt az igazi a sebesség, de az mondjuk más Windowsnál, sőt még egy combosabb desktop Linuxnál sem annyira. De amióta SSD került a helyükre, azóta az is OK és elég sokat dobott rajta.
-
SP4C3
veterán
Gondolom mert semmi olyasmit nem csinálsz, illetve nem zavar a tevékenykedése.
Nálam itthon 3 gépen van rajta, nemsokára a negyediken (ha lesz erőm befejezni)... 1 gép amit nem én használok és nem én telepítettem, ha be van kapcsolva ugrik a netem, egyszerűen megzabálja a sávszélt. A minap kellett ránéznem és rémálom volt használni, minden fagyott, lassú a merevlemezt dörgöli és zabálja, még a chrome-ra is idegesítően sokat kellett várni, hogy egyáltalán megnyíljon, elinduljon. Mondom ez így nem egészséges, megnyitom a task manager-t... Ott aztán volt minden jóság, okádék az egész rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő