Hirdetés
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
MájMekk
üzenetére
Én egy 80 gigás Maxtorral jártam így még nagyon rég, pár napig be se indult, aztán egyszercsak hopp, rendbejött (fogalmam sincs mi lehetett, kivettem a gépből egy nap szívás után, aztán utána még tettem vele egy próbát, hátha, és ment). Még meg is van valahol, úgy nyugdíjaztam hogy utána még használtam jó sokáig, elvileg most is működőképes.

-
liksoft
nagyúr
válasz
MájMekk
üzenetére
Valószínűleg tápellátási vagy motor gondja volt. Nagyon nem mai darab, a cseréje szükséges. Későbbi bizonytalankodása várható.
Azért jó lett volna tudni amikor 0% volt, a szöveges részben mit írt hibának a program, vagy a SMART fülön mit mutatott (kép). Ugyanis itt lehetett volna látni mi is a kiváltó ok. Így utólag csak tippelni lehet. Az meg tutira nem pontos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Parfüm topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest